dimarts, 21 de desembre del 2021

Bon Nadal i feliç any 2022!

Estem a les vigílies de les vacances de Nadal i portem uns dies gaudint de diferents activitats màgiques amb els infants de l'escola:

- Calendari d'advent centrat en que els infants decideixin experiències per gaudir plegats.


- El Tió: l'arribada del Tió va commoure a tots els infants. Vam trobar petjades, les vam observar amb lupes i vam preparar una trampa al Tió per saber si realment estava a l'escola. Quan vam rebre la carta el vam buscar pel pati, desprès vam buscar un lloc per ell, el vam tapar i... a alimentar-lo perquè ens cagui moltes coses!

- Activitat nadalenca feta conjuntament entre padrins i fillols: és sorpresa, així que la veureu quan els vostres fills i filles la portin a casa.

- La carta als Reis per demanar-los-hi allò que trobem a faltar a l'escola i les classes. La vam entregar al patge el dia 20 de desembre i esperarem la tornada a l'escola per veure què ens han portat.

- I finalment... els poemes i les cançons de Nadal que podreu veure a partir de demà al blog. Ens sap greu no poder fer la cantada conjuntament amb les famílies, però l'evolució de la COVID no ens ho ha permès. Per això, igual que l'any passat, es penjarà el vídeo de la cantada.

Esperem que pugueu aprofitar per gaudir-la en família. 

Bon Nadal i feliç 2022!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada