dijous, 6 d’abril de 2017

LA SALUT DEL NOSTRE POBLE

El dies 22 , 23  i 24 de març els alumnes de CM i CS vam realitzar un taller anomenat la "Salut del nostre poble!".

El dimecres a la tarda vam realitzar una pluja d'idees sobre què tractaria el taller i, seguidament, l'Adrià (el monitor del taller) ens va explicar que el taller consistia en fer una sèrie d'investigacions per conèixer la SALUT de:
- la vegetació
- la fauna
- la contaminació de l'aigua
- la contaminació de l'aire
- el soroll
- la neteja
- i els usos de gent que viu al poble de Colera.

Els dijous al matí vam sortir de l'escola i vam començar a fer un anàlisi de tots aquests apartats al parc del centre del poble. A la tarda vam repetir el mateix anàlisi però a la zona de la platja.
Durant tot el dia vam observar ocells com l'oreneta de cua blanca, l'estornell vulgar... També vam veure molts liquens per diferents parets del poble. Els liquens només poden viure als llocs on l'aire és molt net; per tant, l'aire de Colera no està contaminat. Pel que fa als sorolls, vam observar que hi ha pocs sorolls al poble (menys quan passa el tren). També vam entrevistar a diferents persones i totes elles els agrada el poble de Colera tal i com és. No obstant, hi ha gent que els hi agradaria que el poble tingués més botigues.

El divendres al matí vam acabar el taller. Finalment, vam arribar a la conclusió que no hem de patir per la salut del poble de Colera perquè és un lloc on hi viuen animals i plantes, on no hi ha contaminació d'aigua ni d'aire i hi ha una bona neteja a tots els carrers del poble i la zona de la platja. Tot i així, caldrà que a l'estiu, amb l'arribada de turistes, el poble es mantingui així de net!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada