dijous, 6 d’abril del 2017

SETMANA VERDA

Dels dies 27 al 31 de març vam fer la setmana verda a la ZER. Tot i que durant tot el curs anem treballant diferents aspectes del medi ambient, durant aquesta setmana ho treballem amb més profunditat.
A Colera vam fer diferents activitats:

- SORTIDES A L'ENTORN
El dilluns 27 de març (infantil i CI) i el dijous 30 de març (CM i CS) els alumnes de l'escola vam realitzar una sortida a l'entorn amb en Marcel.
Ens ho vam passar molt bé i vam podem observar el canvi de color de les plantes de la riera amb l'arribada del bon temps.

VISITA A LA DEPURADORA
Primer de tot, l’Olga, ens ha explicat el conte de la Wahiva, una nena del desert que descobreix el nostre entorn ple d’aigua i ens ha regalat el conte.En Ramon i l'Olga ens van ensenyar les parts dels diferents mecanismes que intervenen en el procés: reactors, bombes…i ens han explicat el recorregut que fa l’aigua des que arriba a la depuradora fins que surt depurada (però no potable) cap al mar. I per acabar, ens van exposar de quines maneres pot finalitzar el procés; una part de l’aigua es torna a la naturalesa, una altra es converteix en matèria orgànica i l’altra es tracta com a residual. Ens hem adonat de la quantitat de porqueria que llencem a l’aigua sense necessitat, i també del que costa netejar aquesta aigua per reutilitzar-la.


Moltes gràcies Olga i Ramon, hem après molt!

TALLER DE PAPER RECICLAT

La mare de l'Ayur va venir a fer un taller de reciclatge de paper. Fins i tot va portar colorants naturals.






Hem pogut comprovar que no és fàcil fer-ne, així que vigilarem molt per no fer mal bé els folis i els reutilitzarem.
Moltes gràcies Lua! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada